Pelješka Barbara Grubišić uspjela je izboriti platinastu karticu u MasterChefu, a briljirala je u izazovu koristeći luksuzne namirnice i tako rva dobila karticu imuniteta. Pred sobom je imala kutiju iznenađenja dosad neviđena u kulinarskom showu, u čemu je ujedno bio i izazov: prepeličja jaja, tartufi, guščju jetru, shemji gljive, rep hlapa, cvijet soli i francuski konjak, a sve su to morali pretvoriti u jedno jelo za romantičnu večeru.
– Nadam se da će mi tartuf donijeti sreću, kao i na audiciji – rekla je na početku izazova Barbara Grubišić kad je vidjela što se nalazi ispod kutije iznenađenja.
Chefovi su tražili sofisticiranost, zavodljivost, tehničku vještinu i jasno izražen autorski rukopis.
Kandidati su imali samo 45 minuta za savršeno izvedeno jelo koje bi moglo osvojiti nečije srce, a Barbari Grubišić je spoj okusa i sjajne prezentacije donio pohvale svih članova tima. Spremila je pastu punjenu hlapom i prepeličjim jajem, s povrćem, gljivama i tartarom od hlapa s tartufima.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....