NAKON BRUTALNOG NAPADA NA NIZOZEMSKE TURISTE Zadranin koji je Nizozemce tukao palicom zadržan u pritvoru, protiv obojice podnesene prijave!

NAKON BRUTALNOG NAPADA NA NIZOZEMSKE TURISTE

Zadarska policija dovršila je kriminalističku obradu nad dvojicom Zadrana u dobi od 38 i 32 godine koji dan ranije u ranim jutarnjim satima fizički napali i ozlijedili grupu turista iz Nizozemske.

Jedan od privedenih u napadu je koristio teleskopsku palicu, a incident se dogodio oko pet sati ujutro u ulici Stratica kod stare Tehničke škole na zadarskom Poluotoku.

Policija je protiv obojice podnijela prijave zbog naročito drskog ponašanja, a protiv 32 godišnjaka i prijavu iz Zakona o oružju. Mlađi Zadranin je zadržan u pritvoru, dok je 38-godišnjak pušten na slobodu.

Kako je utvrđeno, mlađi muškarac je najprije 25-godišnjeg Nizozemca palicom udario po leđima, nakon čega je 38-godišnjak šakom u glavu udario njegovog 23-godišnjeg prijatelja. Obojica su im potom šakama i palicom udarali po automobilu. U napadu Zadrana, 25-godišnjak je lakše ozlijeđen, dok je 23-godišnjak odbio liječničku pomoć.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije