Kolona

Predrag Opačić

KAKO JE ZORAN MILANOVIĆ POBIJEDIO U ZADRU Vrijedi li još poučak o „vrtnim patuljcima” i „pokojnim babama” i hoće li Davor Bernardić raspustiti županijski SDP?

Ivica Nevešćanin

ZAŠTO SMO PRIJETNJE NAŠEM NOVINARU PRIJAVILI POLICIJI I ODVJETNIŠTVU Oni nisu navijači Zadra nego žaljenja vrijedni jadnici i sramota grada, budale koje se u ime 'ljubavi za najdraži klub' daju upregnuti u nečije privatne, političke ili bolesničke interese!

Dražen Žura

ZAKUHALA SVLAČIONICA KK ZADRA, ŠUŠKA SE O POBUNI PROTIV TRENERA... Kad zbrojimo očajne rezultate, kao i igru, dobijemo jedno veliko NIŠTA, koje će netko morati i platiti. Iako je Jusup dobro "pritisnuo" klupsku upravu koja mu je udovoljila gotovo pa sve želje...

Dražen Žura

QUO VADIS ZADRE Nakon sedam poraza u ABA ligi, je li došlo vrijeme za preseljenje u neko drugo natjecanje...?

Mišel Kalajžić

ZAŠTO KONCERTE U D8 ROCK CAFEU VALJA P(R)OS(V)JEĆIVATI? Zadarski bajkeri drže zadarsku rock scenu živom!

Ivica Nevešćanin

ZAŠTO NIJE BILO TEŠKO PREDVIDJETI ODLUKU O PONOVNOM VRAĆANJU U PRITVOR OSUMNJIČENIKA ZA SILOVANJE Koju ulogu u svemu imaju izbori za predsjednika suda, kako je uskrsnuo Boris Babić, zašto je sudac Marković tražio zaštitu za sebe, a ne za žrtvu i hoće li na koncu kazneno odgovarati Zadarski.hr?

Mario Vuksan

TKO JE ZASLUŽENO, A TKO MANJE ZASLUŽENO DOBIO OVOGODIŠNJA PRIZNANJA HTZ-A Zadar - najbolja nautičarska destinacija! Zbog koga? Gradskih marina ili zapostavljenih otoka?

Ivica Nevešćanin

POST FESTUM KONCERTA KOJEG SMO ČEKALI CIJELO LJETO Spektakli ili debakl? Iza nastupa Rite Ore ostao je minus od oko milijun kuna, zato ključno pitanje glasi: treba li Mario Paleka dati ostavku? I hoće li Dukić zbog toga politički odgovarati...

Predrag Opačić

SEZONSKI POSAO NA DNU PLJAČKAŠKOG LANCA Stvarno ne znamo tko to po okolici Zadra krade vodu ili se pravimo blesavi zato što su to - "naši birači"?!

Mišel Kalajžić

ZAŠTO NAM TREBA ZADAR JAZZ&BLUES I DERIVAT FESTIVAL Dvije manifestacije zadnji su glazbeni "branik" Zadra kao grada u urbanom smislu, obje su srećom uspjele i treba ih podržati!

Page 1 of 14FirstPrevious[1]2345678910Last