U zbirci recepata Bread Is Gold, koju potpisuje talijanski chef Massimo Bottura s prijateljima, pronaći ćete recept Međunarodne škole talijanske kuhinje ALMA za rižoto s belgijskom endivijom, narančama i gorušicom. Nedavno se u društvu pred nama našao tanjur upravo tog rižota, a endivija kao namirnica zaintrigirala je sve za stolom i potaknula nas na prepričavanje anegdota o neuspješnim jelima s njom u glavnoj ulozi. Iako smo se svi smijali, endivije su bez sumnje većem dijelu društva barem jednom ostavile gorak okus u ustima, piše Neda Batinić u Dobroj hrani te dodaje:
No kad smo uzeli zalogaj tog konkretnog rižota, koji svojim izgledom nije odavao puno, ali je zato mirisao na naranče, po ustima nam se prvo raširila kiselkasto-slatkasta citrusna aroma, a zatim se odjedno...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....