Jesen je stigla i pokazuje svoje plodove u pravom izdanju. Bundeve, kruške, jabuke, šipak... već krase police trgovina. Međutim, još je jedan plod zavladao tržnicama i gradskim trgovima, a to je kesten, marun, maron, goran ili goraš, kako ga sve zovu. Ako obožavate miris pečenih kestena i crne, umrljane prste, a ne želite izdvojiti 8 eura za mjericu na lokalnom štandu, zasigurno ćete poželjeti za vikend posjetiti jednu od hrvatskih šuma u blizini kako biste zadovoljili svoju potrebu za ovim orašastim plodom punim vitamina B, C, brojnih minerala i fokalnom kiselinom koje inače ima u lisnatom zelenom povrću, a ona nam je, pak, potrebna za razvoj i rast stanica i normalno funkcioniranje živčanog sustava. No to nije sve, za sve one koji su osjetljivi na gluten ili boluju od celija...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....