StoryEditorOCM
Panoramaelegantna i svjetska

Kolinda još drži besprijekornu liniju, ne pušta da joj se vrati ‘ni gram‘! Pogledajte je u Londonu, komplimenti pljušte

Piše MOZAIK SD
17. rujna 2025. - 13:04

Kolinda Grabar-Kitarović javila se pratiteljima iz Londona. Bivša predsjednica RH sadašnja članica Međunarodnog olimpijskog odbora, pokazala je da jš uvijek drži besprijekornu liniju pozirajući u tamnoplavom odijelu, tj. bijelim hlačama i ružičastoj bluzi.

Kojim je povodom Kolinda u Londonu, pitate se. 

"Zadovoljstvo mi je što me ponovno pozvala Bank of America, globalni lider u financijama, kako bismo potaknuli dijalog sa širokom bazom investitora u Londonu", stoji u opisu Kolindine objave koja je izazvala niz pozitivnih reakcija pratitelja.

"Žena za sva vremena", "Jedna od najljepših političarki na svijetu", "Predivni ste uvijek, elegantni i svjetski u svemu", "Moćno i sa stilom, kao i uvijek"... 

Prije toga, Kolinda je pozirala i sa suprugom Blankom Matešom, čelnog čovjeka HOO-a Zlatka Mateše, na svečanom otvorenju Svjetskog prvenstva u hrvanju. 

Inače, Kolinda je prije godinu dana otkrila tajnu izgleda.

‘Ne brojim kalorije, nego pazim na glikemijski indeks hrane. Ne konzumiram nikakav dodani šećer i kalorična pića. Dodani šećer skroz sam izbacila iz prehrane, a reduciram sol i škrob koliko mogu’, ispričala je za 24 sata. Otkrila je i što voli jesti.

‘Puno raznih primorskih maneštri od povrća, mahuna i grahorica, puno zelenog lisnatog i drugog povrća bez ili s malo škroba, puno raznih salata, riba, piletina, orašasti plodovi i sjemenke, obični jogurt ili kefir, grobnička palenta’, navela je neke svoje omiljene obroke.

‘Pizzu obožavam, ali si je rijetko priuštim, samo kada sam vani u dobrom društvu. Kad naručim pizzu, mora biti nakrcana povrćem. Sreća da povrće i salate doista obožavam i ne mogu bez njih kao i bez dobre juhe ili variva’, ispričala je Kolinda.

Tjesteninu također jede, a otkrila je i trik s pomoću kojeg je smanjila količinu tjestenine u porciji.

‘Vrlo malo tjestenine pomiješam s rezancima od tikvice koje sama napravim. Malo ih posolim da puste vodu, procijedim i zagrijem u tavi s neprianjajućim dnom da ostanu hrskavi, te pomiješam s umakom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. listopad 2025 22:30