Konoba "Kala" u Supetru nije mjesto na kojem ćete večerati svaki dan, no taj doživljaj konzumacije, vizualno-organoleptički aspekt uz ljubaznost i stručnost u servisu, jamačno nećete zaboraviti – nikad.
Povod ovoj priči je da je "Kala" ipak daleko od tradicionalnog pojma dalmatinske konobe. To je mjesto koje je već treću godinu za redom dobilo Michelinovu preporuku. Dakle, riječ je o "fine dining" mjestu, izniklom iz autohtone konobe osnovane 2014. godine.
Dino Šeparović (32), današnji vlasnik, kao mlad dečko već je radio u toj konobi, uz miris dobre spize, okružen gostima koji su pohvale domaćinima izgovarali punih usta te siti i zadovoljni odlazili doma. I odlučio je "u jednom trenutku" ostaviti studij prava i nastaviti profesionalno s poslom u voljenoj "Kali", te imidž p...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....