StoryEditorOCM
PanoramaŠEPAROVIĆI S BRAČA

Supetarska ‘Kala‘ triput je dobila preporuku ‘Michelina! Radi njih se plovi na škoj! Bili smo i mi u toj čuvenoj konobi

Piše Lenka Gospodnetić
3. srpnja 2025. - 19:06

Konoba "Kala" u Supetru nije mjesto na kojem ćete večerati svaki dan, no taj doživljaj konzumacije, vizualno-organoleptički aspekt uz ljubaznost i stručnost u servisu, jamačno nećete zaboraviti – nikad.

Povod ovoj priči je da je "Kala" ipak daleko od tradicionalnog pojma dalmatinske konobe. To je mjesto koje je već treću godinu za redom dobilo Michelinovu preporuku. Dakle, riječ je o "fine dining" mjestu, izniklom iz autohtone konobe osnovane 2014. godine.

Dino Šeparović (32), današnji vlasnik, kao mlad dečko već je radio u toj konobi, uz miris dobre spize, okružen gostima koji su pohvale domaćinima izgovarali punih usta te siti i zadovoljni odlazili doma. I odlučio je "u jednom trenutku" ostaviti studij prava i nastaviti profesionalno s poslom u voljenoj "Kali", te imidž p...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. listopad 2025 00:10