StoryEditorOCM
ShowbizU slast!

Hrvatska manekenka, poduzetnica i dizajnerica nakita podijelila recept jednostavnog jela kojeg se ne može zasititi

Piše Nikolina Kranjec/Gloria
24. ožujka 2025. - 08:00

Manekenka, poduzetnica i dizajnerica nakita Anita Dujić Broadfoot (40) ovih dana uživa u jednom od svojih omiljenih jela, zdravom, ukusnom obroku koji je jednostavan za pripremu, a ona ga se ne može zasititi. Riječ je o slatko-ljutoj cvjetači iliti karfiolu, a za koju je recept podijelila sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu, piše Gloria.

"Karfiol razdvojite, stavite u zdjelu u smjesu (soja sos, maslinovo ulje, aceto balzamico, chili flakes, agavin sirup/med, sol, papar), promiješate sve da smjese ima na svakom komadu, te stavite u pećnicu na papir za pečenje na 200 Celzijeviih stupnjeva, nekih 20 minuta. Nešto prefino. U slast!", napisala je u svom receptu.

Manekenka inače rado dijeli recepte svojih obroka na društvenim mrežama, a koji inspiriraju njezine pratitelje, posebno u danima kada ni sami ne znaju što bi pripremili. U nedavnom razgovoru za Gloriju otkrila je da obitelji nedjeljom priprema obilan doručak koji najčešće uključuje jaja. "Omlet ili jaje na oko, ovisi kako tko voli, ponekad pojedemo i granolu s jogurtom ili zobenu kašu, ali zdravi doručak je obvezan. Cure vole i kruh u jajetu, uvijek se trudimo imati veliki, lijepi, zajednički obiteljski doručak", objasnila je dodala da nedjeljni ritual uključuje i kuhanje ručka, a meni je uistinu raznolik.

"Jako volim kuhati, posebno kada smo svi na okupu. Najviše volim pripremati curry piletinu, pečeno meso, ponekad i ribu", ispričala je Anita i otkrila da nakon ručka slijedi odmor, kućno druženje ili odlazak u prirodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. prosinac 2025 10:36