StoryEditorOCM
Preporukesvi se oduševe

Njihov restoran ima vrhunsku spizu i nevjerojatnu priču: Milivoj i Tonka stvorili su čudo, a zamalo im je sve propalo...

Piše Danijela Batinić
4. listopada 2025. - 17:03

Sasvim je opravdano za restoran reći da je uspješan ako u kratkom roku od otvaranja postane omiljeno gastronomsko mjesto stanovnika kraja u kojem se smjestio, a baš to možemo reći za konobu “Kampanel” u Gornjim Tučepima. Unatoč tome što je otvorena tek sredinom lipnja prošle godine, konoba je stekla svoje obožavatelje, a razlog zašto je posjećuju stanovnici Makarske rivijere, ali i sve više turista je upravo u onome u čemu treba biti kad je riječ o restoranima - spiza im je odlična.

Tradicionalna jela s modernim štihom poput pašticade, domaćih raviola punjenih pašticadom, arancina od crnoga rižota, savura od plave ribe, boba sa sipom i palentom, komiške pogače, izvrsne mesne plate sa specijalitetima s roštilja, domaćeg kruha...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. listopad 2025 05:17