StoryEditorOCM
PreporukeBrunch u Briigu

Bili smo na brunchu u hotelu Briig i oduševili se! Za pristupačnu cijenu nude se same delicije, doživljaj je vrhunski

Piše Sponzorirani sadržaj
27. ožujka 2024. - 09:00

Ukoliko želite blagovati nedjeljom, a da se prije toga satima ne vrtite u svojoj kuhinji, režući, sjeckajući, miješajući, neka vas put donese do hotela “Briig”. Nećete pogriješiti.

Svake nedjelje, od podne do 15 sati, za vas je otvorena bogata trpeza, od hladnih predjela do vrelih glavnih jela, obogaćena čašicom nekog pića, o sokićima čiji je izbor veleban, nije potrebno ni govoriti. Platit ćete za to jako pristupačnu cijenu, osim ukoliko ste mlađi od 12 godina, za njih je svaki zalogaj i svaki gutljaj – besplatan.

Sve što smo vam nabrojili nedjeljni je brunch, mi bismo rekli “marenda”, ali je, po viđenom, sve to puno više. Brojni su Splićani već naviknuli na tu raskoš za nepce, među njima i Anja, koja često iskoristi blagodati porodiljn...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2025 18:40