Zrno Soli ima puno razloga za slavlje, počevši od priznanja prestižnog vodiča Gault&Millau, koji je ovaj splitski restoran svrstao među 13 najboljih u Hrvatskoj, pa do predstavljanja novog jelovnika i jednog vrlo zanimljivog projekta koji spaja gastronomiju i kulturnu baštinu.
Povodom svega spomenutog, u restoranu s jednim od najljepših pogleda u Splitu održano je predstavljanje menija koji je kreirao Branimir Prnjak, uz savjete svog mentora Marka Đuraševića, a tijekom pozdravnoga govora okupljeni su mogli doznati sve o interesantnom programu u sklopu kojeg su obilazak povijesnih znamenitosti i obrok koji iz slijeda u slijed priča priču o bogatoj povijesti Splita i okolice.
Kako je objašnjeno okupljenima, ideja vodilja iza novih jela bila je, s jedne strane, upariti splitsk...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....