Gastronomski događaj koji je prošle godine izazvao interes mnogih kuhara i prolaznika, kako brzinom rezanja tako i mirisom kapule u zraku, održava se i ovoga petka na Besa Me Mucho Adventu na Obrovu.
Natjecanje “Metro Najbrži nož” okupit će vješte kuhare kojima je nož obavezan dodatak i glavni alat u kuhinji. Prije svakog šufigavanja, poširanja, pečenja ili kuhanja potrebno je narezati kapulu, i to pravilno i brzo, u što kraćem roku, a što veću količinu.
Tko je bio najbrži, najprecizniji, najvještiji i tko je prolio najviše suza ocjenjivat će renomirani chefovi Marko Gajski, Ivan Pažanin te David Skoko, a najbrži nož može osvojiti glavnu nagradu u vrijednosti od 1.000 eura, dok drugo mjesto donosi 700, a treće 300 eura.
Novost ove godine je da je uvedeno i natj...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....