– Puni su okusa! Naša ideja bila je kreirati deserte na način da možete prepoznati svaku komponentu i namirnicu, da točno znate što jedete – rekla nam je Dragana Juričko, koja stoji iza neodoljivo slasnih deserta u restoranu & baru "Mandrach".
Splitska slastičarka ponosna je vlasnica diplome svjetski poznate škole Le Cordon Bleu, za koju se kaže da je "crème de la crème pariške gastronomije". Najpoznatija svjetska akademije broji više od 125 godina tradicije, koje njeni slastičari opravdavaju zavidnom razinom znanja.
Srećom, naša sugovornica zaljubljenica je u grad pod Marjanom te je svojim kreacijama odlučila uveseljavati Splićane i njihove goste.
– U Splitu nedostaje pravog slastičarstva. Na prvi pogled većina slastica izgleda savršeno, no kad krenete jesti ne m...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....