Zna se da se kupovne njoke ne mogu ni usporediti s domaćima. Okus je jednostavno drugačiji, domaće su puno ukusnije i nemate osjećaj da jedete nešto plastično dok ih žvačete - tope se u ustima.
Istina, priprema zahtijeva više vremena od otvaranja paketića iz trgovine. No, isplati se jer ih možete i smrznuti i koristiti više puta. Jedan dio njoka možete iskoristiti odmah, a ostatak staviti u zamrzivač na sat vremena i poptom spremiti u plastične vrećice do sljedeće upotrebe.
Klasične domaće njoke su odlične, ali mi uvijek pronađemo nešto još bolje. Zato vam donosimo recept za njoke od batata, odnosno slatkog krumpira. Reći ćemo vam samo jedno - uživajte!
Njoke od batata
Sastojci:
800 g batata
100 g glatkog brašna
60 g integralnog pšeničnog brašna
1 veli...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....