StoryEditorOCM
Slanobolje ne može

Bečke krafne su najmekše i najukusnije, a ostaju svježe i do tri dana. Dobili smo savršen recept i zgodan trik za prženje

Piše T. S. M.
10. veljače 2024. - 08:15

Ako ste istinski ljubitelj krafni, poznato vam je da su najbolje bečke. U tom se gradu, naime, izradi krafni posvećuje zaslužena pažnja pa postoji propis koji određuje najmanju dopuštenu količinu džema i količinu žumanjaka po kilogramu brašna, a kako bi se osiguralo pridržavanje propisa stanje na tržištu provjerava inspekcija.

Majstori u izradi krafni svake se godine imaju prilike okušati u njihovoj izradi, pri čemu je itekako važno koristiti najkvalitetnije sastojke i držati se uvriježenih pravila o veličini slastice, pa čak i teksturi tijesta i tvrdoći korice.

Nećemo vam doći u inspekciju, osim ako nas ne pozovete, ali rado ćemo vam ponuditi izvrstan recept za prave bečke krafne. Dobili smo ga od prave majstorice za izradu slastica, Snj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. listopad 2025 14:22