Volite li kroasane i krafne, voljet ćete i slasticu koja je dobila naziv cromboloni. Smiješno ime spoj je riječi kroasan i talijanskog naziva za krafne, što je sasvim razumljivo jer ova je slastica idealan spoj dviju spomenutih. Omiljena je zbog fine, lisnate strukture nalik na kroasan i zbog toga što se puni i/ili preljeva zgodnim nadjevima i slatkim umacima pri čemu je samo mašta granica.
Osvojili su društvene mreže, no recept je malo teže pronači jer crombolone u Americi, gdje su osmišljeni (zbog čega se još nazivaju i New York Rolls) prave s gotovim tijestom za dance, koje premda slično izgleda ipak nije zamjenjivo lisnatim tijestom.
No mi smo tražili i tražili i u potrazi smo uspjeli. Imamo i video iz kojeg će vam sve biti još jasnije, a uvjerit će vas i da je ovaj s...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....