Ne znamo kao je kod vas, ali mi se s vremena na vrijeme nađemo u dilemi: pojesti nešto "morsko" ili zasititi "zimsku" glad nekim kripnim, kontinentalnim jelom. Srećom, postoje "morska" jela koja su dovoljno kripna da bi nas i zimi mogla dobro zagrijati i nahraniti, a jedno od takvih je i ovo za koje recept slijedi u nastavku.
Možda nikad niste razmišljali o brujetu kao jelu koje bi moglo ući u takvu kategoriju, ali to je samo zbog toga što se niste sjetili da se fenomenalan brujet može napraviti i od - morskog psa. Evo vam recept za jedan odličan brujet od "pasa", a tajna uspjeha ovog jela je u tome što se riba najprije naglo zapeče na maslinovom ulju.
Brujet od morskog psa
Sastojci:
750 g očišćenog morskog psa
400 g krumpira
150 g luka
100 g rajčica
100 ml bijelog vina
3 režnja...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....