Što biste lijepoga mogli pojesti, a da vam nakon jela neće biti puno vruće? Imamo ideju za lagan, a tako ukusan obrok koji vam može biti dobra marenda ili jednostavan ručak, a svaki zalogaj bit će vam pravi užitak. U glavnoj su ulozi rajčice i kremasta burrata, a uložen trud bit će zanemariv. Detalj s balzamičnim octom oduzet će vam koju minuticu više nego što vam se, pretpostavljamo, da po ovoj vrućini, pa ga preskočite ako baš morate, no to će biti šteta jer zaista mijenja sve...
Pečene rajčice s burratom
Sastojci:
600 g cherry rajčica
4 češnja češnjaka
2-3 žlice maslinovog ulja
230 g burrate
120 ml balzamičnog octa
svježi bosiljak za ukrašavanje
tostirani kruh
sol
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
U maloj posudi za pečenje pomiješajte rajčice, češnjak,...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....