Najljepši doručak je, složit će se mnogi, svježe ispečeno, domaće pecivo. Takva poslastica nadmašit će bilo koji adut prosječne pekare, a ako imate dobar recept lako ćete konkurirati i asortimanu kraft pekarnica.
A mi vam ga nudimo. Ne bojte se, nije teško, nema teško dostupnih sastojaka, dugotrajnog dizanja ni zahvata na razini kemijskog laboratorija. Trebaju vam potpuno svakodnevne stvari: brašno - premda recept funkcionira i s pirovim - kvasac, jaje, mlijeko, maslac, sol i šećer. Kako to se s tim sasvim običnim potrepštinama može postići nešto tako dobro, možda se pitate. Tajna je u dodatnom sastojku: kiselom mlijeku.
Sječate li se uopće kad ste zadni put pili kiselo mlijeko? Mnogi od nas nisu ga okusili od vrtića. Možda ni ne znate da se još može naći u prodaj...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....