Krastavac je idealno ljetno povrće jer nam jamči hidrataciju i puni nas vitaminima i mineralima koje lako gubimo po ekstremnim vrućinama. Pored toga, pravi ih je užitak jesti - na salatu, kao dodatak sendvičima ili kao prutiće za umakanje u fini pesto ili humus. a što kažete na kisele krastavce? Što, ne da vam se čekati da budu gotovi? Pa ni ne morate, barem ne puno. Tek sat-dva. E, onda može, zar ne?
Donosimo vam jednostavan recept za brzo ukiseljene krastavce koji savršeno idu kao prilog, dodatak sendvičima i hamburgerima, a toliko su dobri da ćete ih možda poželjeti grickati "onako".
Brzo ukiseljeni krastavci
Sastojci:
450 g krastavaca
200 ml vode
200 ml bijelog octa
1 žlica soli
4 režnja češnjaka
3 stabljike kopra
3 lovorova lista
papar u zrnu
led
Priprema:
Operite krastavc...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....