Ako ste raspoloženi za neko toplo i hranjivo jelo na žlicu, ali ste pritom u duši bonkulović i rado biste se malo razveselili kojom poslasticom, nudimo vam top kombinaciju: leću s pečenicom.
Od leće ćete skuhati fino, gusto varivo, a pečenicu ćete lagano prepeći na tavi, da se dobro zagrije i zamiriše, da joj se na površini stvori korica. Računajte za svaki tanjur leće jednu dobru, deblju fetu pečenice. Ako vam, pak, ta suhomesnata delikatesa nije pri ruci, posegnite za slaninom, hamburgerom, kojom kobasicom prikladnom za pečenje..., ma poslužit će vam i bržole.
Leća s pečenicom
Sastojci:
500 g leće
100-200 g pečenice
1 žlica koncentrata rajčice
1 žlica ulja
2 režnja češnjaka
2 krumpira
1 luk
1 mrkva
1 list lovora
1/2 stabljike celera
sol, papar
Priprema:
Leću potopi...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....