Po ljetnim vrućinama baš i nije najveći užitak uhvatiti se pečenja peciva, no kad je pecivo ovako dobro kao po receptu koji vam donosimo, e onda se ipak isplati malo namučiti i podići temperaturu kuhinje na jedva podnošljivu.
Otkrit ćemo vam recept za brze bublice koje su tako mekane i podatne da se tope u ustima. Tajna njihove primamljive mekoće je u dodatku jaja i jogurta u tijesto, a zbog toga što sadrže ulje neće biti suhe i žilave. Zahvaljujući tome što ne sadrže kvasac nego prašak za pecivo, uopće ne morate čekati da se tijesto digne - odmah su spremne za pečenje.
Izuzetno su ukusne i same, poslužene uz mliječni napitak ili jogurt, ali još su bolje sa slanim i slatkim nadjevima - od domaćeg džema i Nutelle preko sirnih namaza i kajmaka pa do buđole i drugih suho...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....