Što ćemo kuhati ove nedjelje? Što, niste baš raspoloženi za kuhanje jer vam je vruće? Ma dajte molim vas, upalite klimu, navijte ventilator i bacite se na posao, obećavamo da vam neće biti žao. Kad sve skupa bude gotovo, imat ćete ručak o kojemu će se još dugo pričati.
Počet ćemo lagano, jednim jušnim povrtnim jelom od fažoleta, a zatim slijedi pravi specijalitet s otoka Korčule, obožavani žrnovski makaruni po receptu starom više od 400 godina, koji se nekoć čuvao kao tajna. Danas ga je cilj prenijeti na što više mladih otočana i otočanki, pa i šire, jer bila bi prava šteta kad bi se zaboravio. Kao šećer na kraju nudimo vam recept za desert koji će vas podsjetiti na nekoć iznimno popularnu sladolednu tortu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....