Što biste mogli pripremiti za nedjeljni ručak? Neka bude nešto dobro i sezonski, s blagim daškom nostalgije, kao u prijedlozima koje vam donosimo ove nedjelje. Primo piatto je povrtan i sezonski, ali nimalo dosadan, a otkriva vam kako se uz nešto manji trošak može uživati u namirnici omiljenoj u Dalmaciji koja je mnogima postala luksuz.
Baš smo to dobro zamislili, zar ne? Upravo zato istu vam caku nudimo i u prijedlogu za glavno jelo: opet je riječ o namirnci koja je postala preskupa (bez brige, nije opet povrće, nego janjetina), ali kad se priprema na ovaj način poprilično je isplativa. I jako ukusna te ima onu gore spomenutu dozu nostalgije.
Oba se jela pripremaju poprilično jednostavno, a baš zato što se oko njih ne trebate puno gnjaviti i što su poprilično štedljiva, nudi...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....