Znate ono kada nakon posla gladni žurite doma i pokrene se priča o spizi pa vam i na najčudnije kombinacije rastu zazubice? Upravo u takvoj situaciji smo saznali za jedan poprilično neobičan recept. Tema razgovora su bile lazanje ‘from scratch‘, ali s velikim elementom iznenađenja.
Dobra vijest je da u ovom slučaju za pripremu potpuno domaćih lazanja nećete provesti pola dana u kuhinji. Tajna je u tome da domaću tjesteninu zamijenite palačinkama, a umak bolonjez umakom od kozica.
Priznajemo da ni sami nismo vjerovali u recept sve dok se iz pećnice nije počeo širiti neodoljiv miris, a tek kad smo ga isprobali - božanstveno. Palačinke su se savršeno stopile s umakom i sirom, kombinacija nas je ostavila bez teksta.
Naš savjet je da kad već pečete palačinke poduplat...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....