StoryEditorOCM
SlanoNedjeljni ručak

Ove nedjelje guštajte u janjetini sočnoj kao što je ona ispod peke, sezonskom jelu na žlicu i brzinskom kremastom kolaču

Piše Tea Sumić Miletić
FOTO Shutterstock, AFP
8. lipnja 2025. - 09:15

Nedjeljni ručak jelo je kojem se s pažnjom šapuće dok se oko njega strpljivo obigrava, ali ljeto je već u zraku i mami nas da izađemo pa ćemo vam otkriti kako možete guštati u finom, kod kuće pripremljenom ručku, a ipak stići barem na kavicu i đir po gradu.

Ako ste pomislili da ćemo vam savjetovati da skuhate nešto brzinski, varate se, jer rješenje je potpuno suprotne prirode. Pripremat ćete jelo za koje treba puno vremena, ali malo nadzora, pa ćete samo "uputiti" ručak i pobjeći vani. A jelo o kojem je riječ jedan je od najvećih dalmatinskih specijaliteta. Ostatak ručka zbog toga se sprema bez puno kompliciranja, u čas posla, tako da ćete stići obaviti sve što isplanirate. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. listopad 2025 01:43