Nedjeljni nam je ručak ovaj put u znaku ljetnog voća i povrća. Bez brige, bit će i mesa, po jednom dobrom starom dalmatinskom receptu, osobito omiljenom u Splitu: kuhat ćemo tingul, po mogućnosti od domaće kokoši. Za ovo jelo svaka familija ima svoj omiljeni način pripreme, a mi vam ovaj put predlažemo da tingul skuhate onako kako ga sprema Nataša Krezić, koju možete pratiti na blogu Natin pjat i na istoimenom Instagram profilu.
Ali prije nego što se bacimo na tingul, koji može biti "u pratnji" manistre, palente, riže ili salate (za one koji izbjegavaju ugljikohidrate), ručak ćemo započeti jednom ukusnom gustom juhom – iz pećnice. Kakva je to juha iz pećnice? Juha od pečenih rajčica i paprika, naravno. Upotpunjena je domaćim pestom, kojem posebnost daje zamjena pinjola b...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....