Ove nedjelje kuhamo prema kalendaru - samo sezonska jela od sočnih, zrelih plodova. I nešto mesa, za one koji se boje da će ostati gladni ako se na stolu ne pojavi i "nešto šta je imalo ćaću i mater". Pa kad je već riječ o spoju mesa i povrća, jedno od najboljih ljetnih jela je musaka i to ne ona klasična s krumpirom, nego musaka po receptu koji spaja mjeveno meso i balancane. Ali ne samo balancane - spojite li je sa sastojcima koje ćemo vam otkriti u nastavku, možete biti sigurni da će biti ukusnija i sočnija od svih koje ste dosad probali.
No, što bi to bio pravi ljetni ručak bez jednog lijepog povrtnog jela na žlicu? Vrlo slasno jušno jelo može se pripremiti od samo par sastojaka, a dodate li mu i malo riže, bit će ne samo ukusno nego i kripno. Uspješno će vam zamijeniti i glavno jelo kad vam se ne jede meso, samo mu prije posluživanja dodajte koju žličicu masnijeg kiselog vrhnja ili krem sira.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....