StoryEditorOCM
Slanokuhajte s nama!

Ove nedjelje punimo lignje, pečemo posebnu pitu od jabuka i radimo impresivni francuski specijalitet od povrća u stađunu

Piše Tea Sumić Miletić
14. rujna 2025. - 10:12

Što ćemo kuhati ove nedjelje? Nešto jako ukusno i u skladu sa stađunom, naravno. Ovoga puta na red su došle lignje, čija sezona lova već pomalo počinje, a nismo zaboravili ni na povrće kojem je sezona na vrhuncu - balancane. Kombinirat ćemo ih s tikvicama i pomama kojih još uvijek ima u izobilju za jedan vrlo impresivan francuski specijalitet, dok ćemo za desert ispeći pitu od jabuka prema receptu koji nam je dala prava majstorica za kolače Jelena Marić.

Ono što nas je osvojilo kod Jelenine slastice je nadjev: ne sastoji se samo od jabuka, nego od još nekoliko dodataka koji ga čine kremastim... Ma, najbolje vam je detalje doznati iz samog recepta, ali vjerujte nam na riječ da Jelena zna što radi - ili se sami uvjerite, pogledajte joj Instagram profil (pronaći ćete je kao ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. prosinac 2025 01:46