Jeste li spremni ovo ljeto uživati u hrskavim i sočnim krumpirima? Nije tajna da je krumpir jedan od najsvestranijih priloga koji se slaže uz apsolutno sve, a ako ćemo iskreno - i najdraži. Pogotovo ljeti kad ga možemo grickati i uživati u čarima opuštenog ljetnog obida uz domaće sočne rajčice i svježe krastavce.
Ali, umjesto da palite pećnicu, imamo rješenje za posebno hrskave i aromatične kriške krumpira - roštilj. Uz nekoliko trikova bit će hrskavi izvana, mekani i kremasti iznutra, a savršena kombinacija začina učinit će ih još slasnijima.
Pitate se zašto su tako dobri? Trebate pripaziti na nekoliko detalja...
Naša preporuka je da za ovakvu pripremu izaberete crvene krumpire. Imaju tvrdo meso i najbolji su odabir za prženje i pečenje. A sad otkrivamo i najva...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....