StoryEditorOCM
Slanoodlična ideja

Povrće s kojim nikad ne znate što biste uz jedan dodatak postaje delikatesa: spojite ga s ovim sastojkom i zapecite!

Piše T. S. M.
30. studenog 2024. - 11:17

Ako vam se jelovnik svodi na manje-više ista jela, vrijeme je da date priliku nekim novim namirnicama. Mogli biste se ugodno iznenaditi.

Koliko ste puta prošli pored lukovice koromača, pomalo je sumnjičavo pogledali i produžili dalje? Možda ste ju čak i kupili pa vam je na kraju propala jer niste znali što biste točno trebali s njom napraviti?

Sad ćemo vam riješiti nedoumicu i to na najbolji mogući način - prijedlogom za jelo koje će vas sasvim sigurno oduševiti, a priprema se vrlo jednostavno.

Koromač samo trebate spojiti s odgovarajućim dodacima i zapeći ga, pri čemu jedan od tih dodataka treba - ne samo da treba, mora! - biti sir. I to parmezan, ali onaj pravi, koji se piše po talijanski. A može i pecorino. Ma znate što, najbolje je da stavite...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. prosinac 2025 08:50