StoryEditorOCM
Slanogotovo za po‘ ure

Punjene paprike su super, ali jeste li ikada punili pome? Po ovom su receptu pune sira i fino zapečene s hrskavom koricom

Piše T. S. M.
19. lipnja 2024. - 10:44

Svi pune paprike, a vi udrite kontru. Napunite pome.

Punjene rajčice fino su jelo, a po pitanju punjenja podnose gotovo sve - od mesa, preko tunjevine do povrća i sira. Ovog vam puta donosimo recept s nadjevom od sira, a posebnost je u tome što su rajčice zapečene. Zahvaljujući mješavini parmezana i krušnih mrvica kojima se posipaju prije pečenja, dobit će lijepu zapečenu hrskavu koricu.

Recept je s Instagrama nutricionistice Jamie Vespe pa možete biti sigurni da je jelo lijepo izbalansirano i hranjivo.

Jamie poručuje da su ovakve punjene rajčice idealan ljetni obrok uz malo truda i da su savršene dok su još ​​tople, poslužene s malo hrskavog kruha, ali su, uvjerava nas, izvrsne i kad se ohlade. Poručila je još da možemo birati između svježeg sira i ricotte.

Peče...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. listopad 2025 01:25