Svi pune paprike, a vi udrite kontru. Napunite pome.
Punjene rajčice fino su jelo, a po pitanju punjenja podnose gotovo sve - od mesa, preko tunjevine do povrća i sira. Ovog vam puta donosimo recept s nadjevom od sira, a posebnost je u tome što su rajčice zapečene. Zahvaljujući mješavini parmezana i krušnih mrvica kojima se posipaju prije pečenja, dobit će lijepu zapečenu hrskavu koricu.
Recept je s Instagrama nutricionistice Jamie Vespe pa možete biti sigurni da je jelo lijepo izbalansirano i hranjivo.
Jamie poručuje da su ovakve punjene rajčice idealan ljetni obrok uz malo truda i da su savršene dok su još tople, poslužene s malo hrskavog kruha, ali su, uvjerava nas, izvrsne i kad se ohlade. Poručila je još da možemo birati između svježeg sira i ricotte.
Peče...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....