Stiglo je vrijeme sočnih plodova i napokon možemo uživati u domaćim i svježim tikvicama. Ljeti ih pripremamo na razne načine: u salatama, na grillu, zapečene u pećnici, punjene, s tjesteninom ili u kremastim rižotima, od njih radimo polpete i fine juhe... Popis je zbilja dugačak! Svako jelo prava gozba za nepce u kombinaciji s pravim sastojcima, a kako biste u onim pravim, domaćim tikvicama uživali i tijekom zimske sezone, predlažemo da ih ukiselite!
Ukiseljene tikvice odličan su izbor za sendviče, brusquette, burgere ili salate, a osim toga dašak ljeta pripremat ćete i zimi. Priprema je jednostavna i neće vam oduzeti mnogo vremena. Možete ih narezati na trake, kolutove, polu mjesece... Sve je po želji ili kako vam više odgovara, samo pripazite da ipak budu malo deblje...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....