Uh, kakvo je razočaranje kukuruz skuhan kod kuće u odnosu na onaj kupovni. Umjesto da svaki zalogaj bude užitak, pretvara se u mučenje sa žilavim, tvrdim zrnjem kojemu treba frustrirajuće puno vremena da se skuha.
Ako i vas muči isti problem, vrijeme je da promijenite način na koji ga kuhate. Umjesto u vodi, pokušajte ga skuhati u smjesi vode, mlijeka i maslaca. Skuhat će se puno brže, mogao bi biti gotov već za 15-ak minuta, a mješavina navedenih sastojaka osigurat će mu zadivljujuću mekoću i pun, raskošan okus.
Tajna ove tehnike je u mlijeku koje omekšava opne zrna i pomaže prirodnoj slatkoći kukuruza da dođe do izražaja. Skuhajte ga ovako i bit će mekan i sladak, topit će vam se u ustima.
Nama ova metoda možda zvuči malo čudno, ali vrlo je uobičajena na jugu sjed...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....