Ako volite pizzu, ovaj recept će vas oduševiti! Donosimo vam jednostavan, brz i ukusan recept za šnicele, toliko mekane da se tope u ustima, a uz to i s okusom najpopularnijeg jela na svijetu. Ovo jelo je savršeno za sve ljubitelje talijanske kuhinje, ali i one koji žele nešto novo, ukusno i brzo na svom tanjuru.
Carne alla pizzaiola je tradicionalno talijansko jelo koje kombinira meso s klasičnim sastojcima pizze. Iako nije poznato tko je prvi osmislio ovaj recept, vjeruje se da je inspiriran napuljskim načinom pripreme žilavijih komada junetine s rajčicama, maslinovim uljem, češnjakom i bijelim vinom.
Dugotrajna termička obrada omekšava meso, a prepoznatljivi začini poput bosiljka i origana daju mu karakterističan okus pizze. Ne zvuči li slasno? Ako želite probati evo jedn...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....