StoryEditorOCM
Slanojednostavno i sočno

Šniceli su po ovom receptu toliko mekani da se tope u ustima: priprema je laka, a ljubitelje pizze okus će oduševiti...

Piše S. Š.
30. srpnja 2024. - 12:37

Ako volite pizzu, ovaj recept će vas oduševiti! Donosimo vam jednostavan, brz i ukusan recept za šnicele, toliko mekane da se tope u ustima, a uz to i s okusom najpopularnijeg jela na svijetu. Ovo jelo je savršeno za sve ljubitelje talijanske kuhinje, ali i one koji žele nešto novo, ukusno i brzo na svom tanjuru.

Carne alla pizzaiola je tradicionalno talijansko jelo koje kombinira meso s klasičnim sastojcima pizze. Iako nije poznato tko je prvi osmislio ovaj recept, vjeruje se da je inspiriran napuljskim načinom pripreme žilavijih komada junetine s rajčicama, maslinovim uljem, češnjakom i bijelim vinom.

Dugotrajna termička obrada omekšava meso, a prepoznatljivi začini poput bosiljka i origana daju mu karakterističan okus pizze. Ne zvuči li slasno? Ako želite probati evo jedn...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. listopad 2025 01:14