Vikende, ali i zadnje atome ljeta najbolje je iskoristiti uz druženja i roštilj, a pileći ražnjići u slatko-ljutom umaku savršeno će upotpuniti vaš meni - posebno sada kad temperature postaju ugodnije. Ovaj recept donosi spoj slatkog i pikantnog okusa. Ražnjići, marinirani u bogatom umaku od meda i ljutih papričica, sočniji su nego ikad prije, a pritom donose savršen balans okusa. Idealni su za okupljanja na otvorenom i svaki ljubitelj roštilja jednostavno ih mora probati.
Za pripremu umaka treba vam mrvicu više sastojaka, ali vjerujte nam – vrijedit će! Gotov je za samo desetak minuta, a onda samo preostaje uživati s ekipom koja će se, sigurno smo, oduševiti - baš kao i mi...
Pileći ražnjići u slatko-ljutom umaku
Umak:
120 ml meda
180 ml koncentrata od rajčice
80-12...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....