StoryEditorOCM
Slanogotov u deset minuta

Sočnije pileće ražnjiće nismo probali: za umak vam treba malo više sastojaka, a rezultat je savršeno pečenje puno okusa

Piše S. Š.
3. rujna 2024. - 08:10

Vikende, ali i zadnje atome ljeta najbolje je iskoristiti uz druženja i roštilj, a pileći ražnjići u slatko-ljutom umaku savršeno će upotpuniti vaš meni - posebno sada kad temperature postaju ugodnije. Ovaj recept donosi spoj slatkog i pikantnog okusa. Ražnjići, marinirani u bogatom umaku od meda i ljutih papričica, sočniji su nego ikad prije, a pritom donose savršen balans okusa. Idealni su za okupljanja na otvorenom i svaki ljubitelj roštilja jednostavno ih mora probati.

Za pripremu umaka treba vam mrvicu više sastojaka, ali vjerujte nam – vrijedit će! Gotov je za samo desetak minuta, a onda samo preostaje uživati s ekipom koja će se, sigurno smo, oduševiti - baš kao i mi...

Pileći ražnjići u slatko-ljutom umaku

Umak:

120 ml meda
180 ml koncentrata od rajčice
80-12...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. prosinac 2025 00:46