Obožavani fažoleti ove su godine na osobito zlu glasu - cijena im je premašila sve granice pristojnog i tolerantnog. Srećom, kako sezona ovog povrća odmiče, ta se brojka pomalo normalizira pa nas više nije sram preporučiti vam da ih skuhate za ručak, a pored toga sjetili smo je jednog dobrog starog jela za koje će vam biti dovoljno samo pola kilograma, a moći ćete nahraniti cijelu familiju. Možda vam neće ni trebati "secondo piatto".
Riječ je o varivu od mahuna, spomenimo samo jedan naziv za ovo jelo, koje volimo jer se priprema jednostavno, a ukusno je i izdašno. Dodat ćemo jedan savjet za one koji vole malo pikantnije: dodajte mu i jednu crvenu papriku.
Ovo jelo možete učiniti još "konkretnijim" ako mu dodate meso narezano na kockice, a poslužit će i malo slanine, ko...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....