StoryEditorOCM
Slano‘domaći pringles‘

Super hrskavi čips koji nije mastan? Ova metoda je revolucionalna, krumpir nećete morati rezati. Lako je, pogledajte...

Piše T. S. M.
7. lipnja 2024. - 14:37

Volite li čips od krumpira, do sada ste sigurno barem jednom pokušali napraviti domaći. I što ste zaključili iz tog iskustva?

Vjerojatno da je "živa tlaka" stajati uz špaher i čekati da se svi oni mukotrpno nasjeckani krumpiri isprže. A možda ste poklekli već na prvom izazovu, onom koji zahtijeva vrlo tanko narezane krumpire.

Moguće je i da ste izdržali sve do kraja procesa prženja pa zaključili da trud nije vrijedan rezultata jer vam je čips bio previše mastan, nedovoljno hrskav ili jednostavno nekako bezveze. 

Nudimo vam rješenje. Pazite, revolucionarno je.

Prema receptu koji ćemo vam za čas otkriti, krumpire uopće ne treba tanko rezati. Treba ih skuhati. Ne šalimo se.

Nakon što su skuhani, lijepo ćete ih zgnječiti i tada počinje prava zabava...

Više ćete doznati...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. listopad 2025 02:25