Tko voli kremaste slastice sigurno je slab na tiramisu, a ni cheesecake mu nije baš mrzak. Takvima bi se sigurno svidio i raskošan spoj tih dvaju kolača - takozvani tiramisu cheesecake.
Lijepa, kremasta torta iznenadit će i oduševiti sve obožavatelje slatkiša s puno kreme, a puno ju je lakše napraviti nego što se čini. Pri spajanju dvije tako bogate kreme kao što su ona koja čini tiramisu i ona s kojom se radi cheesecake problem je u težini: jedan bi kremasti sloj mogao zgnječiti drugi i natjerati tortu da se raspadne i iscuri na sve strane. Srećom, postoji rješenje.
Caka je u tome da se prvi sloj ispeče, a drugi se na njega nanese kao krema, a da bi ta krema bila čvrsta i postojana, potrebno joj je dodati malo agar agara. Ako niste baš na ti s tim sastojkom koij jamči č...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....