Jedina bolja stvar od friškog domaćeg kruha za napraviti dobar sendvič su - domaće bublice. Zamislite samokoji bi gušt bio kad biste svoje najdraže sastojke za "sendvu" mogli ubaciti u još tople, pahuljasto mekane bublice... Hm, a zašto ne biste mogli? Tako ih je jednostavno napraviti ako imate dobar recept i znate za mali tajni dodatak koji ih pretvara u najmekše pecivo koje ste okusili.
Nemate? Nema veze, imamo mi. A znate koji mu je tajni sastojak? Najobičniji mogući kuhani krumpir. Ako ste probali kruh s krumpirom, koji se već neko vrijeme nudi u prodaji, sigurno znate koliko je mekan. Ma znate to i ako ste ga samo malo štipnuli kroz ambalažu.
Sačuvajte i vodu u kojoj se kuhao pa je iskoristite za pripremu peciva, bit će puna škroba, što je dobro za tijesto.
Jedini p...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....