StoryEditorOCM
Slanotopi se od mekoće

Za najsočnije meso koje ste okusili isprobajte ovaj način pripreme: evo u čemu je tajna recepta koji uspije svaki put

Piše T. S. M.
28. veljače 2024. - 11:51

Osim ako naiđete na zagriženog obožavatelja ribe, obožavatelja manistre i njoka ili duboko uvjerenog vegana, kome god postavite pitanje što bi najradije pojeo za ručak odgovorit će vam - nešto s mesom. Meso može biti savršena poslastica, a može biti i totalno razočaranje. Koji put će ishod ovisiti o samom mesu, a koji put o vašem umijeću. Evo prisjetite se koliko ste puta kupili dobre šnicele ili koji lijepi komad za ispeći pa na kraju niste uživali baš kao što ste zamislili.

Idući put pribjegnite ovoj metodi. Prikladna je i za odreske i za meso koje se priprema u komadu, a osim, jasno, mesa, bit će vam potrebno samo nešto soli i začina te veći komad aluminijske folije. I puno vremena, ali čekanje se isplati.

Sočno pečeno meso

Sastojci:

1-2 kg teletine ili juneti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. prosinac 2025 19:25