Što ćemo kuhati ove nedjelje? Nešto dobro poznato i sezonski, s malom dozom nostalgije pa vjerujemo da će vam biti po guštu. Među jelima čije vam recepte predlažemo pronaći ćete jednu lijepu domaću juhu, kojoj posebnu draž daju žličnjaci ili njoki od griza, nekoć svakodnevna stvar, a danas jelo kojeg se sjete i znaju ga raditi samo još oni koji za stolom rado putuju u prošlost.
Glavno su jelo tikvice i to punjene. Jelo je naširoko omiljeno i manje-više svi smo ga pripremali, ali mi vjerujemo da je ovo jedan od boljih recepata i to zbog malih detalja koji okus čine bogatijim.
Kao šećer na kraju predlažemo vam jedan lijepi štrudel i to od trešanja. Ne uspijete li pronaći dovoljno zrele trešnje, poslužite se zaleđenim višnjama. Nije isto, ni blizu, ali mora se priznati ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....