StoryEditorOCM
Slanosezonski i ukusno

Za nedjeljni ručak radimo manistru s polpetama u zapečenoj šalši, bogatu starinsku tortu i predjelo kao iz restorana

Piše Tea Sumić Miletić
24. kolovoza 2025. - 09:46

Što ćemo ove nedjelje za ručak? A što kažete na nešto zasitno i hranjivo, na primjer neku dobru manistru s mesnim okruglicama i šalšom? Je l‘‘ tako da nam je dobra ideja, a tek kad vidite recept... No, polako, doći ćemo do toga. Trebamo smisliti što bi se još moglo jesti uz tu paštu.

Možda bi ju netko poželio upotpuniti kakvom juhicom ili pjatom zeleni, no mi ćemo svemu tome udariti kontru i poslužiti predjelo kao iz finog restorana. Bit će tu prepečenog kruha, smokava, kozjeg sira pa čak i... ma nećemo vam odmah sve otkriti.

A što za desert? E, tu nam je nedoumicu receptom za jednu lijepu, starinsku tortu riješila naša česta suradnica, prava majstorica za kolače.

Zove se Nina Bedrica, a ako ju ne pratite na Instagramu, odmah to ispravite. Ovog nam je puta pos...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 21:21