StoryEditorOCM
Slanoposebna riža

Zanima vas kakvog su okusa jela na Biseru mora? Imamo recept chefa Ina Kuvačića za rižot od škampi i trlje, isprobajte ga

Piše T. S. M.
21. ožujka 2024. - 12:57

Danas nam je dan u znaku rižota. Jutros smo vam predložili jedan dobar recept za rižot  (riječ je o rižotu s porilukom, više doznajte ovdje), a sad vam nudimo jedan još bolji. Riječ je o rižotu od škampi, trlje i motra po receptu chefa Ina Kuvačića koji je u Supetru na Biseru mora  predstavio talijanske riže margherita u rižotu od jadranskih škampa, marinirane trlje i motra.

Kako je objasnio, Riso Margeritha je talijanski brend izvrsnosti proizvodnje riže koju koriste najbolji kuhari u Italiji, a ono što Riso Margerithu čini jedinstvenom na tržištu je u prvom redu njena svježina jer nedavno ubranu sirovu rižu drže najviše godinu dana u silosima te to što je melju kamenom, što riži osigurava jantarnu boju i čvrstoću tijekom kuhanja....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. listopad 2025 04:45