Ljeti jednostavno nema boljeg načina za druženje s ekipom od roštiljanja na otvorenom. Mirisa dima, zvuka šištanja pilećih ražnjića na rešetki te smijeh i ćakula do dugo u noć poziv su koji se ne odbija.
Fantastična ekipa samo je jedan od nekoliko ključnih sastojaka za savršen roštilj. Svaki pravi "roštilj majstor" zna da nema dobrog roštilja bez kvalitetnog i provjerenog mesa. Također, važno je procijeniti količinu tako da vaši gosti budu siti te izbjegnete nepotrebno bacanje hrane.
Odabir količine i vrste mesa je glavni te ujedno i najteži zadatak, jer kvaliteta mesa direktno utječe na rezultat pečenja. Zato, kada biramo piletinu, biramo Međimursko!
Perutnina Ptuj – Pipo prvi je hrvatski proizvođač koji je certificirao uzgoj pilića bez antibiotika. Os...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....