Samo jedna kava viška može vam itekako prisjesti, ali kad se kava krije u finoj torti poput ove, još jedna porcija nipošto neće biti naodmet. Treba li vam recept za tortu tako dobru da će svi tražiti komad više, pronašli ste ga.
Ova slastica spaja očaravajuće arome kave i čokolade, osvježavajuću i nostalgičnu notu daje joj džem od marelice, a cijelu tu slatku priču zaokružuje bogati sloj tučenog slatkog vrhnja upotpunjenog okusom capuccina. Recept smo dobili od Anamarije Gulić koju pratimo na Instagramu Srce od čokolade.
Sviđa nam se ne samo zbog zanimljive igre okusima nego i zbog zgodne cake pri izradi biskvita: umjesto da se dio brašna zamijeni gustinom, u ovom slučaju ulogu gustina preuzima prašak za puding. Djelovanje je slično, ali okus je daleko bolji, a tekst...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....