Dok uživamo u izobilju šljiva, teško se odlučiti što sve s njima napraviti, no jedna stvar je sigurna: najmudrija odluka bit će vam priprema domaćeg džema.
Evo sad će se netko javiti: "Ali džem je pun šećera, pa zar nije bolje voće pojesti u prirodnom obliku?". Takvima ćemo reći: "Budite bez brige, po našem se receptu džem priprema bez šećera."
Javiti bi se mogli i oni kojima se ne da gnjaviti ni s kuhanjem džema ni s čišćenjem kuhinje, pa ćemo se obratiti i njima: naš se džem ne kuha, nego se peće u pećnici, što posao, ali i nered, svodi na minimum. Da ne spominjemo činjenicu da nema mrskog miješanja uzavrele smjese voća koja vas jedva čeka opeći.
Sve u svemu, nemate niti jedan jedini argument za ne napraviti ovaj džem.
A ako nemate ni šljive, odmah to is...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....