Upravo smo preživjeli toplinski udar,prema najavama ovog jako vrućeg ljeta, bit će ih još. Na ovako visokim temperaturama svi žudimo za nečim hladnim, slatkim i osvježavajućim. Ne izlazi vam se vani i ne čeka u redovima za preskupe kuglice. Što je onda bolje od domaćeg sladoleda! Ali što ako nemate aparat za sladoled kod kuće? Ne brinite. Domaći sladoled bez aparata za sladoled nije samo moguć, već je često i ukusniji, prirodniji i potpuno prilagodljiv vašim željama.
Naučit ćete: koji su sastojci ključni za kremastu teksturu, koje metode najbolje funkcioniraju bez aparata, jednostavne recepte s lokalnim sastojcima, i trikove za poboljšanje okusa i teksture.
Pripremite se za najukusniji eksperiment ovog ljeta - sve što vam treba je zamrzivač, malo dobre volje i posud...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....