StoryEditorOCM
Slatkotajni sastojak

Doris radi knedle kakve još niste jeli: nisu od krumpira, a u sredini kriju nadjev od namaza s okusom najdražih keksića

Piše T. S. M.
19. studenog 2024. - 10:49

Knedle, te nježne okruglice sa slatkim središtem, tako neodoljivo uvaljane u lagano prepržene krušne mrvice svi bismo rado jeli, ali kad ih treba napraviti, naglo nam padne volja. Tko će se gnjaviti s guljenjem, kuhanjem i gnječenjem krumpira, a sve to uz onaj nezgodan rizik da ćemo završiti sa žilavim, tvrdim okruglicama.

Srećom, postoji jedna druga vrsta knedli uz koje nema gnjavaže s krumpirom, niti rizika da će knedle biti tako gumaste da bi se, padnu li nam s tanjura na pod, mogle odbiti poput loptice-skočice. Tajna je u jednom posebnom sastojku, a taj je sasvim običan - griz.

Upravo takve knedle radi Doris Valković, koju pratimo na Instagram profilu Foodoris. S nama je podijelila svoj recept i video koji je snimila pa se čak i prije ne...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. prosinac 2025 19:49