Jedna od naljepših, ali i najomiljenijih svečanih slastica bez sumnje je grčka torta. Popularnost je stekla zahvaljujući bogatstvu okusa jer kombinira arome oraha, čokolade i vanilije, no također i svojim vrlo prozračnim korama i kremi kojoj posebnost daju komadići oraha i sjeckane čokolade.
Treba li vam recept za slasticu koja će sve oduševiti, upravo ste ga pronašli. Moguće je da već imate svoj recept za ovu lijepu tortu, no iskušajte i ovu verziju.
Nama je draga zbog sitnih detalja koji čine veliku razliku - primjerice, orahe obavezno treba prepeći prije dodavanja kolaču (na suhoj tavi ili u pećnici na niskoj temperaturi), čime im se ublažava prirodno gorka nota u okusu i obogaćuje aroma, a drago nam je i što su klasični petit keksi zamijenjeni jednom drugom vrstom skuho...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....